woensdag 23 oktober 2013

Snoesje

Vandaag laat ik een kaart zien gemaakt met de schattige Snoesjes van Marianne Design. Deze plaatjes kleuren zo mooi bij het Papicolor karton. Het geeft ook een heel leuk effect om het karton te bewerken met Inka Gold.


Snijd een irisblauwe strook van 15 x 10cm en een azuurblauwe kaart van 14 x 9,5cm en bewerk deze met Distress Ink chipped sapphire. Plak deze delen op elkaar. Stans/embos de MD creatable LR0281 Petra's corner 2x uit irisblauw karton en bewerk deze met Inka Gold Platin 904. Plak de hoeken aan de bovenzijde van de kaart. Knip een sneeuwrand en plak deze met het plaatje onder aan de kaart. Stans het hoekjes van de MD creatable LR0280 3x uit en bewerk deze ook met de Inka Gold. Plak deze op strookjes irisblauw karton en snijd de randen iets groter af en ril een vouw in het midden. Plak de hoekjes tegen elkaar en tegen de kaart. Stans/embos de bomen uit wit karton en bewerk deze met Snow-tex.


Werk de kaart af met een poinsettia gemaakt met de MD ceratable LR0121 en de dennetakken LR0126. De takken zijn bewerkt met de Distress Ink en de poinsettia met Inka gold.


Ik wil iedereen een hele fijne dag wensen!

Groetjes,
Astrid

7 opmerkingen:

Hetty zei

Wat een mooie kaart en de kleuren zijn super !!!
Leuk idee met de hoekjes.
groetjes Hetty

Suzan zei

Prachtige kaart Astrid en ook de kleuren zijn zo mooi!
Groetjes Suzan

Selma Teunissen zei

Prachtig!

jolanda zei

mooie creatie

Dora zei

ziet er prachtig uit, mooie ster in de lucht gemaakt!!

manon's kaartenhoekje zei

super kaart prachtig

groetjes manon

anita01 zei

Hoe gaaf ook je steuntje...enig weer en uniek.

Warme groetjes,
Anita