woensdag 29 augustus 2012

Kerst in pasteltinten

Het is mijn beurt weer om hier een kaart te laten zien en deze keer heb ik een kerstkaart gemaakt in pasteltinten dus niet de traditionele kerstkleuren. Ik ben benieuwd wat jullie hier van vinden.
Gebruikte materialen:
Snijd van zeegroen een vierkant van 15x15cm en van wit een vierkant van 14,5x14,5cm. Embos het witte vierkant met cuttlebug embossingmal swiss dots daarna heb ik het papier bewerkt met een blauwe PanPastel. Snijd een vierkant van wit glitterpapier van 12x12cm. plak alle delen op elkaar. Stans/embos de twee vierkanten uit kiezelkarton met de creatables vierkant by Petra. Snijd/knip het passe-partout uit en bewerk het kleine vierkant ook met de blauwe Pan Pastel. Plak het plaatje achter de opening. Stans/embos twee grote en twee kleine hulsttakjes uit zeegroen en bewerk deze met de witte Pan Pastel. plak de takjes met de vierkanten op de kaart. Stans/embos uit kiezelekarton het label en drie kaarsen. Stempel de tekst op het label en palk dit op de kaart.
Maak één van de kaarsen iets korter en bwerk deze met de blauwe Pan Pastel. Plak de kaarsen op elkaar en plak de kleine hulsttakjes op de kaasen. Maak een klein strikje van tule en plak deze in het midden en plak daarna het bloemetje erop.
Werk de kaart af met pareltjes, strik met bedel en bloemetje.
Hele fijne dag!
Groetjes,
Astrid

9 opmerkingen:

Frouwkje zei

Schitterende kaart!!!
Liefs, Frouwkje

Miranda de Groot zei

Hij is mooi.
Groetjes Miranda

Anita zei

Ik vind dat prima kunnen voor kerst, heel subtiel en mooi.

Gr. Anita

Corrie van der Meeren zei

Superjou pastel kaart valt wel er mooi op ande altijd van die doorgaande groene rooie of bruine
leuk eens iets geheel anders Ik hou er wel van.grtjes corrie

Riet zei

Wat een schitterende kaart Astrid.

Liefs Riet.

Bea zei

Wat een prachtige kaart is dit geworden, eens iets anders als kerstkaart...

groetjes Bea.

Diny Sprakel zei

Wat mooi gedaan Astrid, heel feeeriek, of te wel sprookjesachtig. Wil hem graag een keer in het echie zien, ben jij vrijdagavond bij Marlous?
groet DIny

Astrid Schipper zei

Diny ik ben er ook vrijdagavond en doet een demo met deze mallen dus ook dit kaartje mag ook mee. Leuk dat jullie er ook zijn, tot vrijdag!
Groetjes Astrid

manon's kaartenhoekje zei

wauww astrid wat een super gave kaart zeg

groetjes manon