maandag 13 augustus 2012

Hortensia

Vandaag is het mijn beurt weer om een kaart te laten zien. Deze keer laat ik een kaart zien met 3D. Deze maand zijn er weer prachtige 3D knipvellen van Mattie verschenen en deze hortensia staat op één van de vellen.

Gebruikt:

Stans uit anjerwit karton het grootste vierkant van de creatables, stans de daarop volgende maat uit sering karton en de kleinste twee vierkanten uit anjerwit karton. Bewerk alle randen van het anjerwitte karton met Distress Ink milled lavender. Plak alle delen op elkaar. Neem een strook anjerwit van 14x20cm en leg het grootste vierkant in het midden tegen de bovenrand aan en teken de mal aan de bovenkant af en de zijkanten tot het midden. Teken met een golvende lijn naar de hoeken. Teken ook een golvende lijn aan de onderkant. Het is handig dit eerst op papier te doen. Teken één kant en vouw het papier dubbel zo kan de andere kant makkelijk na getekend worden. Zo krijg je twee gelijke kanten. Beinkt ook deze randen en plak de vierkanten op de kaart. Stans het label uit anjerwit karton en teken het midden gedeelte op sering karton en stempel de tekst. Plak de twee delen op elkaar en daarna op de kaart.

Snijd voor de achterkant een strook uit anjerwit karton van 13x20cm en teken de vorm van de kaart na en knip deze uit. Bewerk de randen met inkt. Ril 1,5cm van de bovenkant een lijn. Plak dit gedeelte vast aan de kaart.
Knip de hortensia uit en plak deze op de kaart en werk deze op in 3D. Maak een strik van organzalint en steek de brad door de strik heen en plak dit op de kaart.
Ik wil jullie een hele fijne dag wensen.

Groetjes,
Astrid

5 opmerkingen:

Hannie Stoel zei

Prachtig Astrid, hele mooie kleuren ook,

groetjes, Hannie

manon's kaartenhoekje zei

wauww astrid wat een super gave kaart weer....
schitterend

groetjes manon

hennie zei

Ja erg mooi Astrid!
Mijn 3D hortensia ligt al geduldig te wachten op verwerking.
Lieve groetjes hennie.

KarinsArtScrap zei

wow gave en schitterende kaart Astrid.

groetjes karin

marian zei

Prachtige kaart.
Groetjes van marian.