zondag 29 juli 2012

Tasje

Vandaag laat ik een tasje zien. Ik heb een gekocht papieren tasje met de afmeting van 21x14cm gebruikt. Dit heb ik opgepimpt met natuurlijk Papicolor karton, verschillende mallen van Mariannne Design, de Vintage Flourishes van Joy en daar paste het plaatje van het stansvel van Studio Light heel mooi bij. Het is altijd leuk om zo'n tasje op te pimpen als mooie verpakking voor een cadeautje.
Gebruikte materialen:
Stansvel Studio Light 88
Werkwijze:
Snijd drie rechthoeken: roze van 20x13cm, azuurblauw van 19,5x12,5cm en champagne van 19x12cm. Ril op de champagne rechthoek rond om lijnen. Bestempel de hoeken met de Non Stop Stamp spetter van Crealies met Distress Ink frayed burlap en beinkt de randen met worn lipstick( alle randen worden hier mee beinkt). Plak de delen op het tasje. Snijd een strook van kraftkarton van 5,5cm hoog en snijd de zijden schuin af en plak een stuk kant om de strook heen en plak de strook daarna op het tasje.Stans met de creatables de ovalen uit champagne karton en uit roze en azuurblauw karton. Bestempel het blauwe ovaal ook met een Crealies stempel maar nu crakelee en de roze met de spetter. Stempel bij het roze ovaal de tekst met de MD clearstamp in het midden. Stans met de creatables takjes uit olijfgroen en hartjes uit champagne. Plak achter het kleinste hartje een stukje roze.
Teken de passe-partout langs de rand af en snijd/knip deze uit.Beinkt de randen van het ovaal en plak de twee ovalen op elkaar. Plak het takje met een veertje achter het ovaal en daarna op het tasje. Stans de duifjes twee maal uit champagne karton. Knip de beide duifjes uit en knip de achterste vleugel er af. Knip het hartje uit. Beinkt de randen en plak de duifjes met 3D kit op de kaart en op elkaar.

Teken de passe-partout langs de rand af en snijd/knip deze uit. Beinkt de randen van het kleine ovaal en plak ook deze ovalen op elkaar en plak twee takjes achter het ovaal. Plak ook dit ovaal op het tasje iets over het grote ovaal heen. Plak de hartjes op elkaar en plak er een veertje achter en daarna op het tasje. Druk het plaatje uit het stansvel en plak deze op het tasje en werk deze op in 3D. Werk het tasje af met hartjes, strik en bedel.

Groetjes,
Astrid

4 opmerkingen:

Oma Nel zei

Wat een lief tasje ik noet de mijne ook nog steeds afmaken ik denk dat dit nu snel gaat lukken heel veel groetjes NEL

Miranda de Groot zei

Hij is erg mooi.
Groetjes Miranda

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Astrid,dit is al een cadeautje op zich,mooi gemaakt! groetjes Miranda

manon's kaartenhoekje zei

wauw wat is die mooi gemaakt astrid

groetjes manon