donderdag 12 april 2018

TrouwkaartLieve Blogvolgers,

Vandaag is het de laatste keer dat jullie een kaart van mij op het blog zien. Helaas heb ik het momenteel te druk met mijn nieuwe opleiding en werk, waarbij ik mij laat omscholen tot verzorgende IG. Het kaarten maken staat daardoor op een heel laag pitje, zodat ik mijn plekje in het DT-team helaas moest opzeggen. Ik wil iedereen bedanken voor de leuke reacties op mijn kaarten.

Ik heb vandaag een trouwkaart gemaakt, voor een huwelijk tussen twee mannen. Dat zie je tegenwoordig wel vaker, dus ik vond het een leuk idee om daar eens kaartje voor te maken.Ik ben begonnen met hardroze karton van 20,7 cm x 25,2 cm en heb dat zo dubbel gevouwen dat je een dubbele kaart van 20,7 cm x 12,6 cm krijgt. Hierop heb ik een stuk lichtgrijs geplakt van 12,1 cm x 20,2 cm. De basis voor je kaart is dan klaar.
Daarna ben ik de jasjes gaan stansen uit muisgrijs en taupe karton en het strikje, stropdas en zakdoekjes uit hardroze karton. Ik heb de jasjes in elkaar gezet en daarna op de kaart geplakt. De kaart afgewerkt met zilverkleurige stickers.
Gebruikte materialen van Papicolor


Verder gebruikt:

Stansmal jasjes Marianne design COL1434
Stickervel (staat geen merk op) uit eigen voorraad
2 opmerkingen:

Aartje zei

Prachtig slot van je "papicolor carriere".
Heel veel succes bij je studie en je nieuwe werk Linda.
Groeten, Aartje

Annemarie zei

Jammer dat je ons gaat verlaten.
Veel succes met je studie!
Groeten annemarie