dinsdag 20 december 2016

Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

Goede morgen blogmaatjes,
Dit is alweer mijn laatste kaart van dit jaar op het blog.
Ik heb een Tri-fold kaart mal van Dutch Doobadoo gebruikt voor deze kaart. Samen met een bomen malletje en de super leuke sneeuwpoppen stempels van Marianne Design heb ik er deze kaart van gemaakt.
klik voor groter formaat op de foto
Gebruikt Papicolor Original
Violet 920
Hagelwit 930
Dennengroen 950

Ik heb de mal nagetekend op Original Hagelwit 930 en uitgeknipt. Van Original Violet 920 heb ik het  midden gedeelte nagetekend en opgeplakt. De sneeuwpoppen heb ik gestempeld op hagelwit, ingekleurd en met een klein randje uitgeknipt. Op hagelwit van 6 x 14 cm heb ik het tafereeltje gestempeld en ingekleurd. Van Original Dennengroen 950 heb ik een klein rijtje sparren gestanst, doormidden geknipt en bewerkt met snow writer. Het vuurwerk is gestempeld op hagelwit met versamark en embospoeder. Daarna met de heat tool gedroogd. De zijkanten zijn gestempeld met een tij bomen die ik wat naar achteren door heb gestempeld zonder bij te inkten. Plak alles op de kaart zoals op de foto maak wat sneeuwvlokken in de lucht, een randje onder de bomen en onder de sneeuwpoppen met een snow wrtiter. Stempel de tekst op hagelwit en knip uit. Plak op de onderkant van de kaart.
Het Papicolor cardstock is dus ook super om te stempelen en in te kleuren, alom een veelzijdig en fijn karton om te bewerken.
Ik hoop dat jullie hier weer leuke ideetjes uit kunnen halen voor eigen gebruik.
Hele fijne en gezellige Kerstdagen, een spetterend uiteinde, gezondheid en veel creativiteit toegewenst voor 2017.

4 opmerkingen:

Linda zei

Wat een lieffie, heel leuk gedaan
gr Linda

Crea Ankie zei

Waanzinnig mooi Thea !!

Glenda de Heide zei

Ik heb hem in het echt gezien. Prachtig kaartje!

Veel liefs Glenda

Elly Pluijm zei

Prachtig kaartje wat zijn de sneeuwpoppetjes leuk zeg
Groetjes Elly