zondag 18 december 2016

Een echte dame


Hallo creatieve blogger,

Heb vandaag geen kerst kaart meer voor je maar ik heb een schoen gemaakt als verjaardags cadeau voor een echte dame die 28 december 83 jaar gaat worden. Met echte dame bedoel ik keurig en modieus gekleed, schoon op haar zelf en omgeving, keurig gelakte nagels en perfect gekapt haar. Verder loop ze bijna elke dag een rondje door het dorp, huppelt en hinkelt ze samen voor de deur met haar kleinkinderen en achter klein kinderen. 


Heb echt heel veel respect voor haar en mag allen maar hopen dat wij ook zo oud mogen worden. 
Haar lievelingskleur is rood en ze is dol op schoenen vandaar mijn keuze voor dit project.
Heb gekozen voor het schitterende kerst rood omdat dat net wat donkerder is, de schoen is gesneden met de Silhouette en voor de voering van de schoen heb ik een stencil gebruikt in combinatie met het gouden pigment poeder "Luscious" van IndigoBlu. Het mooie van Papicolor papier is dat het zich heel goed laat bewerken in rondingen zonder maar een streepje of scheurtje te laten zien.


De Schoen afgemaakt met nog een aantal bloemen die ik gemaakt heb met een stans van Elizabeth Craft Designs - Garden Notes Small Poinsettia om toch nog even in de kerst sfeer te blijven.
Alles diverse keren uit hagelwit gestanst, de bladeren en de rondjes in het hart van de bloem gekleurd met distress inkt en ook een klein beetje de nerf in de witte bladeren aangezet. 


De schoen is nu klaar nog even een kappers bon halen om er in te doen en dan mooi in cellofaan verpakken en klaar is mijn cadeau. 

Gebruikte Papier :Hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met dit project en daar dit mijn laatste blog post ik voor dit jaar wil ik je alvast hele fijne kerstdagen wensen en een gezellige jaar wisseling naar 2017.


2 opmerkingen:

Linda zei

Wat een mooi cadeautje wordt dat zo
gr linda

Elly Pluijm zei

Wat origineel en heel leuk om zo een kadobon te geven
Gr Elly