maandag 1 februari 2016

Happy Brithday


Verjaardagskaarten zijn altijd handig om in voorraad te hebben .Deze kaart is een neutrale kaart  en voor iedereen geschikt jong of oud man of vrouw in deze kleuren kan die naar bijna iedereen. En als ik dan geen tijd hebt om een kaart te maken heb ik altijd wat liggen.Gebruikte kleuren papicolor:


Werkwijze:

Stans de "cirkel" uit lichtgeel en met dit op  mosgroen wat je iets ruimer uitsnijdt.
De kleinere mal die erbij hoort stans je uit het mosgroen en mat je op het lichtgeel wat je ook weer iets ruimer uitsnijdt.
Snij een cirkel uit mosgroen en plak dit op de gele "cirkel" in het midden en plak hierop de kleinere cirkels. Snij het plaatje op maat en plak dit op de kaart


Snij uit mosgroen een driehoek van 15 cm breed en ongeveer 12 cm hoog. Doe dit ook uit het zachtgeel en anjerwit telkens 0,5 cm kleiner. Bewerk de randen met distress inkt forest moss. En plak de driehoeken op elkaar. Evt kan je ook  nog een driehoek uitsnijden uit designpapier.
Plak de cirkel op de kaart

Snij uit mosgroen aan standaardje voor de achterkant van 7 x 6 cm en ril het op 3,5 cm 
 en plak dit op de achterkant van de kaart


Tot slot de kaart afwerken met wat bloemen en een tekst die je uit het zachtgeel stanst en bewerkt met de distress inkt forrest moss.

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

Groetjes Marina

2 opmerkingen:

Joke ten Voorde zei

Dat ziet er weer super uit zeg en net wat je zegt.....die kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Erg mooi gedaan en zeker die kleuren....wat past het prachtig bij elkaar.
Groetjes Joke

Wies zei

Mooie kaart en leuk model Marina. Bedankt voor de uitleg.
Groetjes, Wies