donderdag 25 februari 2016

Jungle b-day!

Hoi allemaal!

Vandaag wil ik jullie dit verjaardagslabel laten zien :)

Papicolor kaarten karton:

metallic (334)

Beschrijving:

Trek de grootste mal om met een potlood op hagelwit karton en de een na grootste mal op babyblauw karton. Snijd beide uit met een mes. Ruw de randen van het babyblauwe karton op met een Distress Tool. Plak hen op elkaar met wat lijm en maak een gaatje bovenin voor de linten.

Stans de aapjes uit lichtbruin, nootbruin en zalmroze. De oogjes en een mondje uit ravenzwart. Het andere mondje uit hagelwit en teken hier tandjes in met een zwarte pen. Stans de neuzen uit donkerbruin. Plak de aapjes in elkaar met wat lijm en teken met een zwarte pen tenen, vuisten, een navel en een knipoog. Teken met een witte gelpen nageltjes en glinsteringen in de oogjes.

Stans de bananen uit narcisgeel. Teken er drie lijnen op met een bruin potlood. Bewerk de uiteinden met groene inkt en maak de puntjes zwart met een zwarte pen.

Stans de vogeltjes uit hagelwit en embos deze. Bewerk hen met verschillende kleuren bruine inkt en maak oogjes met een zwarte pen en streepjes op de vleugeltjes en de staartjes. Geef een glinstering in de oogjes met een witte gelpen.

Stans de ballonnen uit lichtblauw en metallic en breng een lijntje aan met een witte gelpen. Knip stukjes touw af en bevestig deze onder de tuit van de ballonnen. 

Stans de takken uit lichtbruin, lentegroen en grasgroen. Knip de bladeren eraf en plak deze met wat lijm op de lichtbruine tak. Teken nerven op de bladeren met een witte gelpen. Stans en embos bomen uit nootbruin, lentegroen en grasgroen. Knip de bladeren eraf en plak deze met wat lijm op de nootbruine bomen. Teken nerven en een stukje boomstronk met en witte gelpen.

Stans en embos de boomstammen uit lichtbruin. Bewerk deze met bruine inkt. Stans gras uit grasgroen en de tag uit crème. Stempel de tekst met zwarte inkt. 

Plak alles volgens voorbeeld op de kaart. Doe wat lint en tule door het gaatje. Doe een stukje touw door de tag en bindt de linten ermee vast.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met deze post :) Tot de volgende post!

8 opmerkingen:

Hetty zei

Helemaal leuk, wat een feestje is er weer van gemaakt .
Groetjes Hetty

marja zei

Wat een supergave kaart heb je hier weer gemaakt Chantal. Echt super gelukt. Groetjes marja

Anneke zei

Wat een dolle boel! Heel erg leuk Chantal.

afke zei

wat een schatje Chantal! Heel leuk om al die grappige details te zien! En een hele duidelijke uitleg!
groetjes, Afke

trijntje zei

Prachtig Chantal! zo mooi gemaakt. Groeten trijntje

Anita Kuiper zei

Wat weer een super leuke kaart met de ondeugende aapjes!
weer gaaf gedaan Chantal!
Groetjes Anita

Marina Jonkman zei

Wat een schattig kaartje heb je gemaakt die aapjes zijn zo lief....

Groetjes Marina

Liefs Ineke zei

Gaaf gedaan Chantal. Ik vind de aapjes zo leuk.

Liefs Ineke