woensdag 10 april 2013

Label "geld" Kaart. Hallo allemaal, vandaag weer mijn beurt om iets op dit blog te laten zien. Ik heb een Tutorial/Workshop gemaakt.
1) Snijd een strook Anjerwit 03 van 24 x 15 cm en ril deze op deze op 8 en 16 cm en snijd er een schuin stuk af. Snijd nog een rechthoek uit Anjerwit 03 van 7.8 x 15 cm.
2) Verdeel op de achterkant van rechthoek 4 gelijke delen, Ik heb dit met een liniaal gedaan waar halve milimeters op staan, het is namelijk 3,75 cm per deel.  Pons halve cirkels op de eerst en de laatste lijn.
3) Draai je rechthoek om en prik rondom op een halve cm van de kant en een halve cm uit elkaar gaatjes. Prik dan gaatjes door het midden. Prik op het stuk wat schuin is afgesneden ook gaatjes.
4) Ik heb hoekjes geprikt met de mal, maar dit is een oudje, maar je kan allerlei hoekmallen hiervoor gebruiken. Prik ook weer een hoekje op het schuine stuk. Deze twee kleuren garen heb ik gebruikt.(zie afbeelding) Je kunt de kleur van het garen natuurlijk ook zelf bepalen.
5) Snijd uit Narcisgeel 28, 2 rechthoeken van 14.5 x 7.5 cm en uit Lichtgeel 29, 2 rechthoeken  van
 14.5 x 7.5cm.


6) Als je alles hebt geborduurd  lijm je de Narcis gele rechthoeken op de binnen kant van je kaart. Plak op het schuine stuk een kantje. Plak met dubbelzijdig plakband  het schuine stuk en de rechthoek vast op je kaart.
7) Stans uit Anjerwit 03  Craftables CR 1239, Creatables LR 0264. en twee labels.Uit Narcisgeel 28 Collectables Col 1317.Uit Caramel 26 Craftables CR 1245 en CR 1239. Uit Lentegroen 08 Craftables CR 1245. Plak alles eerst op de Lichtgele rechthoek en dan op de voorkant van je kaart. Vergeet niet een lintje voor en achter tussen de kaart en de lichtgele rechthoeken te lijmen.
 
.
 8) Stempel tekst op de labels.
9) Als de labels goed droog zijn schuif je ze in de twee vakjes
Achter het schuine stuk kan je geld schuiven.

Dit is weer mijn bijdrage voor deze keer, wens iedereen nog een fijne dag.

Groetjes Hanny.

7 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

Zoooo super mooi en gave tutorial!!! Echt leuk kadomapje!

Gr Antoinette

ann van dijk zei

Wat een super mooi label
Lieve groet Anneke

Hannie Stoel zei

Prachtig Hanny,

groetjes, Hannie

Margreet zei

Wat een super mooi mapje.
Leuk met de mooie geborduurde binnenkant.
Groetjes Margreet

KarinsArtScrap zei

wow schitterende Hanny, heel mooi gemaakt.

groetjes karin

Frouwkje zei

Prachtige kaart!! Dank je wel voor de tutorial!
Liefs, Frouwkje

Boukje zei

Leuk mapje met al die vakjes!
Groetjes Boukje.