maandag 7 mei 2018

Hoera! Creaties met papier bestaat 6 jaar!
Hallo allemaal,

Met een Shape Art mal heb ik deze verjaardagskaart gemaakt. 

Ik heb de mal vijf keer omgetrokken, twee keer op wit papier, 1x op azuurblauw, 1x op kraft en 1x op designpapier  Ik ben zelf dol op dit soort kleurtjes.  Daarna heb ik alles uitgeknipt en op elkaar geplakt.

Het gebruikte papier
Papicolor azuurblauw
Papicolor karton hagelwit
Papicolor karton kraft


Ik heb op deze kaart een stempeltje gebruikt van dames die samen gezellig een wijntje drinken.Ik vind dit zulke leuke stempels, je wordt gewoon altijd vrolijk van al die leuke afbeeldingen die erop staan. Soms zijn ze heel herkenbaar en soms ook helemaal niet.😉 Het afdrukje heb ik ingekleurd met potloden. Op de foto is het niet goed te zien maar de wijn in de glazen heb ik voorzien van een glitterlaagje. De dames proosten op een feestje en hebben net een bezoekje gebracht aan Papicolor, kijk goed naar het tasje.😊

Verder heb ik verschillende stansjes op de kaart verwerkt. Op de verjaardagsslinger heb ik de tekst hoera geplakt.  De tekst "proost" op het eyeletje vond ik wel toepasselijk bij het stempeltje. Door het gaatje heb ik wat tule gedaan en deze vastgeknoopt met een flossdraadje. 


Ik vond het gezellig dat je even een kijkje kwam nemen op het blog van Papicolor. 
Ik wens jullie nog een hele fijne dag, lekker genieten van het heerlijke weer en tot snel. 
1 opmerking:

Aartje zei

Hier wordt je gelijk vrolijk van Mirande. Echt een feestje om naar te kijken.
Groeten, Aartje