dinsdag 29 mei 2018

Ahoy mate!

Hallo allemaal,

Vandaag is het mijn beurt om weer een creatie voor Papicolor te laten zien. Ik ben aan de slag gegaan met een kaartje voor een jarig neefje.


Ik deze piratenkaart gemaakt met een ticketmal. 
De basiskaart heb ik eerst op hagelwit karton overgetrokken en daarna uitgeknipt. Hierna heb ik designpapier aan de linkerkant van de kaart geplakt, zowel op de voor als achterkant. Aan de rechterkant heb ik ook en stuk designpapier geplakt maar hierover heen heb ik met hagelwit en azuurblauw papier golven gemaakt.  De golven heb ik gemaakt met twee verschillende stansen. Deze stans heb ik dus twee keer gebruikt, een keer voor het witte papier en daarna nog een keer voor het blauwe papier. 


 Ik heb verschillende piraten stempeltjes gebruikt. Wat zijn ze lief!! 
De afdrukjes ingekleurd met Faber Castell potloden. Ik heb bij deze stempelset ook de stanzen aangeschaft waardoor ik niet alles uit hoef te knippen. 
Ik moet eerlijk zeggen dat dit wel heel erg fijn is! Het werkt ook een stuk snelleršŸ˜‹


De tekstjes, die ik gebruikt heb horen ook bij de stempelset. 


Het piraatje aan de binnekant van de kaart kan bewegen. Op deze foto staat hij helemaal aan de rechterkant van de kaart en op de volgende foto is hij op zoek naar de schat. Het bewegende piraatje kun je maken met een slidermal. Je stanst hiermee een gat in je kaart. Achter de stempel breng je een bewegend elementje aan (je stanst twee kleine rondjes waartussen je een replenisment plakt). Hierdoor kan het stempeltje bewegen. Heel erg leuk om te maken. 
Dit is de eerste keer dat ik deze techniek gebruikt heb maar ik weet zeker dat ik dat vaker gaan doen! 

Voor dit kaartje heb ik dit papier gebruikt:


Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag. Geniet lekker van het mooie weer. 

Gebruikt papier van Papicolor - - -

2 opmerkingen:

Sandra TW zei

deze is leuk :))))

Aartje zei

Echt een stoer geheel Mirande.
Groeten, Aartje