zaterdag 3 maart 2018

schip ahoy


Hoi Allemaal,

Voor vandaag heb ik een kaart gemaakt welke je goed voor een man kan gebruiken. Kaartjes voor mannen vind ik zelf altijd erg lastig, maar met deze stans is het zo gedaan.


Ik heb een center step card gemaakt, ik heb de mijne met de Silhouette Cameo gemaakt, dus kan dit keer de maten er niet bij zetten want dat zijn geen handige maten omdat ze op 3 cijfers achter de komma zijn afgerond. Maar er staan heel veel patronen en uitleg op internet, dus als je hier kijkt, vind je vast wel een model wat jij leuk vindt.

Ik heb eerst de basis kaart en de onderdelen gesneden uit donkerblauw, hagelwit en blauw karton.


Daarna de basiskaart in model gevouwen.


Vervolgens heb ik de boot en de touwen gestanst uit hagelwit en nootbruin karton en deze bewerkt met Distress inkt.


Daarna heb ik de zeilen van de witte boot uitgeknipt en deze op de bruine boot geplakt, dat geeft een leuk effect.Toen ben ik een achtergrondje gaan maken, ik heb een stukje hagelwit karton genomen en een wolk (van een restje oud karton gemaakt deze kan je vaker gebruiken) ik ben toen begonnen te sponsen met blauwe Distress inkt, van rechts naar links en van boven naar beneden. Je legt het wolkje steeds een stukje verder en sponst dan langs de rand, dat geeft een leuk effect.
De overige witte stukken heb ik ook met een randje inkt bewerkt. En daar heb ik de touwen opgeplakt, op de korte stukken waren de touwen te lang, maar dat knip je gewoon netjes af.


Plak dan de boot en de golven op het stuk waar de wolken opgemaakt zijn en plak alle onderdelen op je kaart.Gebruikte materialen van Papicolor:


Verder heb ik gebruikt:

Boot van Marianne Design LR0416
Touw van Marianne Design LR0418
Distress inkt faded jeans

2 opmerkingen:

Caroline zei

schitterende kaart, zo mooi voor een man, hou ook van maritieme kaarten
Groetjes Caroline

Aartje zei

Prachtig en die mooie achtergrond kaat het echt tot leven komen.
Groeten, Aartje