maandag 9 januari 2017

In de keuken ....


Hallo creatieve blogger,

We gaan weer beginnen aan een heel nieuw vol met weer super mooie creaties hier op het blog. Nou heb ik naast het kaarten maken nog een hobby gevonden het laatste anderhalf jaar en dat is het in de keuken werken en dan het maken van een heleboel dingen maar dan op een manier zonder suiker en andere overbodige toevoegingen. 

Deze kaart heb ik alvast voor de verjaardag van mijn zusje gemaakt (heb van haar met de kerst een nieuw schort gekregen), ze krijgt dan een gebakken brood met smeersels zoals pindakaas, chocolade hazelnoot pasta , peren en appelstroop.

Nu hebben alle DT leden de nieuwe trend kleuren voor dit jaar gekregen van Papicolor en daar heb ik er gelijk twee van in deze kaart verwerkt net oranje als basit van de kaart en het mooie zachte narcis geel hier boven op dat ik voor zien heb van een glimmende patroon met de TODO ook oranje.
Als laatste nog wat keuken gerij gemaakt van recycled craft maar een lichte pastel kleur, kon deze nog niet terug vinden in de shop maar die komt er vast gauw in te staan

Gebruikte papier :

Narcis geel 298928
Oranje 298911

Hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met deze kaart en iedereen een super creatief jaar toegewenst.


2 opmerkingen:

Linda zei

Wat leuk gedaan joh, ik kook sinds een jaar ook zonder geraffineerde suikers en zonder toegevoegde rotzooi (pakjes en zakjes etc) en bevalt ons prima.
gr Linda

Glenda de Heide zei

Hele leuke kaart!

Veel liefs Glenda