dinsdag 31 januari 2017

Baby Boem


Hallo creatieve bloggers,

We hebben bij ons in de straat een baby boem gehad twee weken geleden, in 5 dagen tijd 3 nieuwe wereld burgers er bij. Ken de ouders niet meer dan van een praatje in de straat maar vond het toch wel leuk om een kleinigheidje te kopen en een doosje om heen te maken.


Voor het doosje van de meisjes heb ik als basis gekozen voor de kleur bloesem hier van heb ik een doosje en deksel gemaakt. Deze heb ik beplakt met hagelwit waar ik eerste met een achtergrond stempel van MFT hele kleine sterretjes op heb gestempeld in de zelfde kleur als de basis van het doosje.


Op de rand van de deksel heb ik de naam en de geboorte dag aangebracht met kleine letters en cijfers. Het doosje verder afgewerkt met sterren in de zelfde kleuren, voor op de deksel twee bloemen met blaadjes gestanst en opgeplakt.


Als kleinigheidje heb ik een beertje met knuffel lapje eraan gekocht en paste er mooi in. Voor het jongetje heb ik het zelfde gemaakt maar dan met de basis kleur celeste, alle kers verse ouders waren er blij mee. 

Gebruikte kleuren papier :


Hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met dit doosje ( de andere had ik al weg gebracht voor ik er aan dacht foto's te maken) 


2 opmerkingen:

Freubelmina zei

Ontzettend mooi zeg!
Gr. Wilma

Glenda de Heide zei

Wat een schattig cadeautje!

Veel liefs Glenda