zondag 1 december 2013

Kerstboom

Vandaag is het mijn beurt weer om hier een kaart te laten zien. Het is een kerstkaart geworden en met de MD Carrouselmallen heb ik een pop-up kerstboom gemaakt. Heel leuk om zo ook deze mallen eens te gebruiken. De boom heb ik gemaakt van Papicolor original 38-donkerbruin en bewerkt met Inka Gold Alt Gold en Platinum.

De kaart is gemaakt van een strook donkerbruin karton van 16x26cm. Ril een vouw in het midden. Snijd twee rechthoeken Papicolor original 36-wijnrood van 15,5x12,5cm en plak deze op de kaart en bewerk dit ook met de beide kleuren Inka Gold. Scheur twee hoeken van het Pion papier en plak het plaatje uit met de kerstman achter het ovaal. Deze is uitgestanst uit wijnrood en ook bewerkt met de Inka Gold. Stans de muzieknoten uit wijnrood en bewerk deze met de Inka Gold en plak nu alle delen op elkaar. Stans de 3 maten van de carrousselmallen uit donkerbruin karton en vouw de rillijnen en plak daar dubbelzijdig tape op. Maak extra ril lijnen en plak de delen over elkaar zodat het een boom wordt. Werk de kaart af met takjes, besjes, dennenappels en ijskristallen.
Groetjes,
Astrid

2 opmerkingen:

Hetty zei

Wauw !!! wat een mooie creatie.
Groetjes Hetty

Jeannette zei

Gaaf Astrid, zat net te bedenken dat ik iets met pop-up wilde doen en natuurlijk helemaal niet aan de carrouselmallen gedacht, bedankt voor het delen, groetjes Jeannette