zaterdag 21 december 2013

Kerst

Ik ben aan de slag gegaan met Inka Gold van Viva decor en dat geeft een heel mooi effekt op het Papicolor karton. Het papier wordt geembost en met een schuimkwast wordt de Inka Gold aangebracht en je krijgt een heel leuk resultaat.
Gebruikt:
Voor dit envelopje heb ik de mal van Dutch Doobadoo gebruikt en donkerbruin karton. Ik heb de mal nagetekend en daarna geembost en bewerkt met Inka Gold platin en alt gold. Het plaatje heb ik op een stukje donkerbruin karton geplakt. En de poinsetta heb ik geembost en uitgeknipt en daarna met de Inka Gold bewerkt. Plak de poinsettia in elkaar en daarna op het envelopje.
Snijd een donkerbruine dubbele kaart van 10,5x21cm en plak er een stukje dessin papier op. Snijd een donkerbruine strook en embost deze met de sizzix mal en bewerk de strook met Inka Gold alt gold. Plak deze op een iets grotere donker rode strook en plak kant over de strook en plak het geheel daarna op de kaart. Knip het plaatje uit en plak dit op een iets groter stukje donkerbruin karton en bewerk dit ook met de Inka Gold en plak het ornament( gemaakt van de lichtgewicht klei, bruin geverfd en bewerkt met de Inka Gold net als de letters) op en plak het geheel op de kaart. Embos de poinsettia uit donker bruin en donker rood karton en knip deze uit. Bewerk deze met Inka Gold en plak de kleuren door elkaar tot een bloem en plak deze daarna op de kaart.
Fijne zaterdag!
Groetjes,
Astrid

5 opmerkingen:

Sandra zei

Super leuk gedaan Astrid !

manon's kaartenhoekje zei

wat een mooie kaart astrid

groetjes manon

KarinsArtScrap zei

wat mooi.

gr karin

Happyezz zei

wow dit is echt een gaaf , mooi winters plaatje, wat is die mooi!!!
Goede kerst ☼ Liefs Willemijn

Dora zei

wat mooi! die bloemen zien er inderdaad prachtig uit. mooi effect.