woensdag 5 juni 2013

Elfje

Vandaag is het mijn beurt weer en deze keer heb ik een kaart gemaakt met een plaatje van een stempelvel. Ideaal voor mijn persoontje want het in kleuren van stempels is niet mijn ding. Dus geweldige uitvinding dit. Het lila karton van Papicolor past perfect bij het jurkje van dit lieve elfje.


Snijd van lila karton een dubbele kaart van 14x14cm en snijd uit mosgroen een vierkant van 13,5x13,5cm en uit hagelwit een vierkant van 13x13cm. Stempel op de laatste een paar swirls met hero arts shadow ink soft pink en beinkt de randen van het karton met deze inkt. Plak alle delen op elkaar. Snijd twee stroken karton : lila van 5x13,5cm en mosgroen van 4,5x13,5cm. Plak de stroken op elkaar en plak een stukje kant en lint om de stroken heen.


 Stans uit lila en mosgroen karton de MD craftable CR1248 circle flower en stitch. Borduur de stikranden met wit garen. Plak de groene cirkel op de kaart daarna de strook en als laatste de lila cirkel. Druk het plaatje uit en beinkt de randen met de soft pink inkt en plak deze in het midden van de lila cirkel.


Stans uit mosgroen de blaadjes (CR1243) en swirl(LR0271) en maak met papieren bloemetjes en veertjes een boeket. Stans uit lila karton twee ornamenten LR0273 en plak er een stukje hagelwit karton achter. Plak deze op de kaart. Werk de kaart af met strik en pareltjes.

Groetjes,
Astrid


6 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

een prachtige kaart.

groetjes karin

Boukje zei

Mooi geheel geworden!
Groetjes Boukje.

Renate zei

Ohw, wat een scheetje. Heel mooi gemaakt.

groetjes Renate.

evlin95 zei

adorable bravo !

manon's kaartenhoekje zei

prachtig astrid

groetjes manon

Selma Teunissen zei

Wat een schatje!