zondag 2 juni 2013

Best Wishes.


 Hallo allemaal, hier ben ik weer. Ik heb dit keer een vintage kaart gemaakt, maar heb de kaart heel rustig gehouden. Het achtergrond papier is handgeschept papier van Papicolor, Handmade Hobby Caramel 732 en is eigenlijk veel te mooi om vol te proppen.
 Zo is de kaart gemaakt. Snijd een stuk karton Natura bruin van 29x13 cm en stans aan alle twee  kanten Cretables LR 0269 uit zie foto. Bewerk het karton met Distress inkt "Vintage Photo" voor je de mal eraf haalt.
Ril aan alle twee de kanten  langs de stans lijn en  op 2.5cm vanaf de stans. De eerste is een berg vouw en de tweede lijn een dal vouw.  Je hebt nu een tussen stuk van 13x13 cm. Snijd uit het Handmade papier een vierkant van 12.5x12.5 cm. Snijd voorzichtig anders gaat het rafelen. Stemepel  de Romantic Vintage Stempel van Marianne Design "CS 0867" op Papicolor stempel karton, Roomwit met Permanent Archival Inkt, kleur Coffee. Knip de afbeelding uit en lijm deze op een Nestabilite Classic Scalloped Ovals Large en bewerkt deze eerst met distress inkt "Vintage Photo" Stans uit stempel karton roomwit een Creatables LR 0271 Swirl en een Craftables CR 1245 Roosen blaadjes bewerk deze ook met Distress inkt "Vintage Photo" Verwerk nu alles op de kaart en lijm als laatst de roomwitte roosjes op. Je kaart is nu klaar. Dit is weer mijn bijdrage voor deze keer. Wens iedereen nog een fijne dag.

Groetjes Hanny.

4 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

een mooie kaart.

groetjes karin

joes zei

Actie voor deze kaart!
Deze week 25% korting op het Natura 58 en Handmade 732 in de Papicolor webwinkel.

СВЕТЛАНА zei

Потрясающая открытка, я в восхищении!

manon's kaartenhoekje zei

prachtig hanny

groetjes manon