zondag 30 september 2012

Vintage

Vandaag laat ik een vintage kaart zien met mijn opdracht er in verwerkt. Mijn opdracht voor deze keer is embossing en daar heb ik de creatable Petra's ovals bij gebruikt. Het plaatje komt van een Mattie knipvel gecombineerd met de mooie bloementak creatable.
Snijd van donkerbruin karton een strook van 21,5x14,5cm en ril de vouwen 3,5cm, 18cm en 19.5cm. Pons de beide randen. Snijd twee vierkanten: nootbruin van 14x14cm en beige papier van 13,5x13,5cm. Bewerk de laatste met Distress Ink. Plak dit op de kaart. Snijd een strook van donkerbruin karton van 3,7x14,5cm en plak deze in het midden van de kaart. Stans de creatable uit donkerbuin karton en uit champagne karton. Knip het passe-partout uit en plak de ovalen op elkaar en knip nogmaals het passe-partout iets kleiner uit.. Teken de stans iets kleiner af op het midden van de kaart en knip/snijd deze uit. Plak het kant met lint op de strook en plak daarna het ovaal over de opening heen.
Snijd voor de achter een enkele kaart van 14,8x14,3cm en plak deze tegen de opstaande rand aan. Plak het plaatje achter de passe-partout. Werk de kaart af met bloementak, strik en label.
Groetjes,
Astrid

5 opmerkingen:

Hetty zei

Wat een schitterende kaart !!!!
Groetjes Hetty

Miranda Slagboom-de Groot zei

Een prachtige kaart.
Groetjes Miranda

Hannie Stoel zei

Prachtig gemaakt Astrid,

groetjes, Hannie

jolanda zei

mooi stijlvol kaartje

manon's kaartenhoekje zei

wauww wat is die weer super gaaf astrid

groetjes manon