vrijdag 14 september 2012

Kerstkusjes

Vandaag is het mijn beurt een kaart te laten zien en de opdracht voor deze keer is borduren. Ik heb hier de Cutting, Embossing & Embroidery mal van Joy gebruikt. Dat werkt heel makkelijk en het prikken van de gaatjes wordt gelijk door de stansmachine gedaan dus met het borduren kan gelijk begonnen worden.

Snijd een strook zilver karton van 14x29,6cm en ril de vouwen op 14cm en 15,6cm. Snijd 4 vierkanten van blauwe regen karton van 13,5x13,5cm en plak deze op de vier zijden. Snijd een vierkant van het jade karton van 13x 13 cm. Snijd twee rechthoeken: zilver van 14x9cm en blauwe regen van 14x8,5cm. Plak deze twee delen op elkaar en plak het kant om de rechthoeken heen en plak het geheel daarna op het jade vierkant. Plak om het vierkant het kant en plak het geheel op de voorkant van de kaart. Stans de kandelaar en label uit kiezel karton.
Borduur de kandelaar met Madeira garen metallic alu.
Maak de vlammetjes van de kaarsen geel met Distress Ink scattered straw. Plak de kandelaar op de kaart. Werk de kaart af met label met tekst, pareltjes en maak een strik van tule rijg een stukje zilverkleurig satijnlint daar de bedel en koop dit om de strik heen.
Voor de binnenzijde van de kaart heb ik een strook zilverkarton gesneden van 7x13,5cm en blauwe regen van 3x13,5cm. plak deze op de zilverenstrook en plak het kant om de strook heen en daarna op de binnenzijde van de kaart. Stans de ster uit kiezelkarton en stempel de tekst en plak deze op de kaart.
Groetjes,
Astrid

7 opmerkingen:

Oma Nel zei

wat een mooie kaart en zo mooi de uitleg er bij petje af hoor gr Nel

Lia zei

Schitterend, wat een elegante chique kaart, goede uitleg ook,
groetjes Lia

Josje zei

Een hele mooie chique kaart de kleuren fantastisch
groetjes Josje

Miranda zei

Prachtig en duidelijk uitgelegd, groet Miranda

Hanny zei

Wat een prachtige kaart.

Groetjes Hanny.

anneke's creaties zei

schitterend wat een chique kaart
en mooi met een duidelijke uitleg
suuuuuuper bedankt

groetjes anneke

Hetty zei

Wat een schitterende kaart. Erg sjiek.
Groetjes Hetty