maandag 17 februari 2020

Hoera

Hallo allemaal,

In het voorjaar zijn er in de familie een aantal neefjes jarig. Ze zijn inmiddels allemaal tussen de 15 en 20 jaar. Een lastige leeftijd, maar ze waarderen allemaal enorm dat ze een zelf gemaakte kaart krijgen. (zo lief!). Ik probeer altijd op tijd te beginnen met deze kaarten, want ik vind het altijd weer een enorme uitdaging om voor deze doelgroep iets te maken.


Ik ben begonnen om uit hagelwit cardstock met een stans een rechthoek te stansen. Deze stans heeft een rand van stiksteekjes en dat geeft net iets extra's. Maar heb je niet zo'n stans dan kun je natuurlijk ook gewoon een rechthoek snijden.

Daarna heb ik uit hagelwit en donkerblauw een cirkel gestanst, in 2 verschillende maten. In de witte cirkel stempelde ik met een stampintool "hoera". Dit deed ik met een stempel van craft Emotions: my handletter clearstamps 130501/1823. Deze kun je ook bij Papicolor kopen.
Uit donkerblauw en blauw sneed ik 2 stroken waar ik een puntje uitknipte.
Uit zwart stanste ik nog een aantal sterren.

Dit alles verwerkte ik op donkerblauw cardstock. Op zich eigenlijk best een "simpele" kaart, maar voor de doelgroep denk ik heel geschikt.

Ik zal de gebruikte produkten van Papicolor nog even voor je op een rijtje zetten:

Fijne dag en veel hobby plezier.




5 opmerkingen:

Wilma zei

Hoi Aartje,
Je geeft aan dat dit een "simpel" kaartje is.....maar dan wel een heel MOOI kaartje.
Liefs Wilma ☺☺☺

Diny zei

Wat een gave kaart Aartje!
Groetjes Diny

Trijntje zei

Wat een leuke strakke kaart heb je gemaakt Aartje. groeten Trijntje

R's Rue zei

So cute.

Unknown zei

If you're looking to lose weight then you need to jump on this brand new personalized keto diet.

To produce this keto diet, certified nutritionists, fitness trainers, and cooks have united to develop keto meal plans that are useful, suitable, price-efficient, and enjoyable.

Since their grand opening in 2019, 1000's of individuals have already remodeled their figure and health with the benefits a smart keto diet can give.

Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-proven ones given by the keto diet.