donderdag 15 september 2016

Warme Kerstwensen

  

Goede morgen blogmaatjes 
Ik zit door de nieuw uitgekomen artikelen van de laatste tijd midden in de kerstkaarten.
Dit in combinatie met het schitterende Original cardstock van Papicolor is het dit keer deze crea geworden.Gebruikte materialen Papicolor Original
Ravenzwart 901
Rood 918
Wolkengrijs 929
Hagelwit 930
donkerbruin 938
Nootbruin 939
Legergroen 954
Licht grijs 957
De basis van de kaart is de kerstboom die heb ik gestanst uit legergroen en hagelwit. De hagelwitte is in het midden gerild en aan de linker achterkant van de groene boon geplakt. Laat het wit dan iets uitsteken. Vouw  de andere helft naar achteren voor de standaard. Stans de ster, het ijskristalletje en de kerstversiering uit wit, en smeer er een heel dun laagje lijm op voor de glitters. Knip hele smalle strookjes rood en knip er strikjes van. Stans en plak de dieren uit de verschillende kleuren Papicolor Original. Knip de ster na het drogen in het midden door en plak de ene helft aan de boven en de andere helft aan de onderkant achter de boom.
Geef Rudolf een glim neus met een glitter stift, plak de ijskristal op de top als piek en plak alle dieren na het drogen voor de boom en laat Rudolf achter de ster het bordje met de gestempelde tekst vasthouden. Hoop dat jullie er weer leuke ideetjes uit kunnen halen.
Hele fijne dag allemaal, bedankt voor het langs komen en tot de volgende post maar weer.
Groetjes en

3 opmerkingen:

Gaby Dierx zei

Wat een leukerd!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Crea Ankie zei

Super mooi Thea !!

marian zei

Een schitterende kaart, Thea.
Groetjes van Marian.