dinsdag 19 augustus 2014

Happy Holidays


Hallo,

de basis van deze zilveren kerstboomkaart is gemaakt met Original Metallic karton. Dit komt vanaf 15 september in de winkels. Het papier met metaaleffect komt in 20 kleuren en in 2 diktes, de papierkwaliteit van 120 gram en een dikkere kartonsoort van 250 of 300 gram. Ook kun je straks bijpassende enveloppen kopen in deze serie. Ideaal voor het maken van projecten waarbij het karton een zekere stevigheid mag hebben, zoals bij deze kerstboom.
Naast 2 soorten van dit nieuwe Metallic karton heeft Annie ook een mooi Flora papier, zilver met een witte opdruk, gebruikt. Dit geeft net dat extra accentje dat de kaart heel chique maakt.
De vorm van de kaart is gemaakt door een Shape mal van Dutch Doobadoo in drie maten te tekenen en uit te knippen.
De randen hebben een sneeuweffect gekregen met structuursneeuw. Alle ijskristallen en de ijskristallencirkel zijn gestanst met Noor!Designmallen,
De tekst is er een uit de voorraad, die heeft Annie al een tijdje. Maar er zijn zoveel mooie teksten of plaatjes te koop, dat je die vast wel vinden kunt.
De tekst is ook gemaakt met een Noorstans. De Kerstboom heeft een extra blinggehalte gekregen door op elke set kerststerren zilveren plakparels te plakken.
Achter de boom zit een standaard geplakt , om hem neer te kunnen zetten, die maak jezelf of stans je uit.


Gebruikt Papicolor materiaal
Metallic Original Karton in antraciet en zilver
Groet Annie en Diny

2 opmerkingen:

Liefs Ineke zei

Prachtig gedaan Diny en Annie

Liefs Ineke

Anneke zei

Dit is heel erg mooi. Heel stijlvol gemaakt. Bedankt voor de inspiratie , groetjes Anneke.