vrijdag 18 januari 2013

Vogeltjes

Het is echt winter buiten maar ik kijk toch al een beetje uit naar het voorjaar hoor. Dus voor vandaag een lichte kaart met vogeltjes en bloemen. Ik heb een easelkaart gemaakt met de MD creatables Anja's ovaal.


Gebruikt:
Neem een dubbele kaart lichtrose van 11x15,5cm en leg de mal net over de vouw heen. Teken de mal na en snijd/knip deze uit. Teken de mal na op licht rose karton en snijd/knip deze uit. Stempel de bodem van de easel kaart met de nonstop stempel van Crealies. Stans het grootste ovaal uit lichtrose en dessin papier. En stans het open gewerkte ovaal uit kiezel karton. Bewerk alle randen met Hero Arts Shadow Ink wet cement. Plak alle delen op elkaar. Stans het plaatje uit met het kleinste ovaal. Stans de MD collectable vogeltjes uit kiezel en licht rose karton en wissel wat details. Werk de kaart af met takjes bloemetjes, hartje, kant en strik met bedel.

Hele fijne dag!
Groetjes,
Astrid

9 opmerkingen:

Marianne zei

Heel leuk gedaan.
Groetjes Marianne

Margreet zei

Wat een super mooi kaartje
Groetjes Margreet

gwen408 zei

Mooi romantisch kaartje met pastel tinten.
groetjes
gwen408

Elly zei

Liefff!!!

groetjes, Elly

Liefs Ineke zei

Prachtige kaart Astrid.

Groetjes Ineke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat mooi in die zachte pasteltintjes(een beetje romantisch ook),een klein cadeautje als je zo'n kaartje ontvangt vindt ik,lieve groetjes Miranda

Monique - Mienokje zei

Ontzettend lieve kaart, zeker door de kleuren en die superlieve vogeltjes :-)
Groetjes, Mienokje

Emma zei

één woord " prachtig "
Groetjes, Emma

manon's kaartenhoekje zei

prachtig astrid wat een topper

groetjes manon