zondag 25 november 2012

Kerstwens

Hallo,

Vandaag nog een kerstkaart van mij. Waarschijnlijk zijn een aantal van jullie al zo goed als klaar. Toch wil ik je deze laten zien. Ik heb drie mooie kerstkleuren van het Original karton van Papicolor gebruikt. Op de kaart zijn verschillende hobbytechnieken toegepast.



De volgende kartonsoorten van Papicolor zijn gebruikt
Papicolorkarton anjerwit 03

Papicolorkarton kerstrood 43

Borduurmal Joy, Tekststempel - achtergrondstempel, stans hulsttakje Leane de Graaf , stans kerstster, lintje , plaksteentjes , roosjes, versamark stempelinkt, embossingpoeder goud


Deze kaart is als volgt gemaakt:
Snijd een kaart van 16 x 22 cm van kleur 03 Anjerwit en vouw hem dubbel. Snijd van kleur 51 mosgroen een kaart van 15,5 x 10,5 cm en lijm deze op de kaart. Snijd van kleur 43 kerstrood een kaart van 15 x 10 cm. Maak hierop een afdruk van de achtergrondstempel met Versamark en strooi er embossingpoeder op. Verhit het met de heating tool. Plak het op de kaart. Maak van kleur 03 Anjerwit een label van 9 x 4,5 cm en stempel er een tekst op. Geef de randjes met de Panpastel een kleurtje. Lijm het kaartje op een restje mosgroenkarton en snijd de label iets groter uit. Bevestig er een lintje aan en lijm het op de kaart met foamtape. Borduur de uitgestanste mal en zet deze vast met foamtape op de kaart. Versier de kaart met de kerstster, enkele hulsttakjes en roosjes.


Ik hoop dat jullie ook nog enkele kerstkaarten maken met dit mooie karton.
Groet Diny (namens Annie)
 

5 opmerkingen:

Hannie Stoel zei

Prachtige kaart Anny,

groetjes, Hannie

Liefs Ineke zei

Prachtige kaart weer Annie.

Heel veel liefs van Ineke

Hanny zei

Wat weer een prachtige kaart Annie.

Groetjes Hanny.

Mieke'S zei

Mooi kaartje heb je in elkaar gezet!
Groetjes Mieke'S

Yvonne Rijk zei

Erg mooi.