vrijdag 16 november 2012

Let it snow!

Het is mijn beurt weer om hier een kaart te laten zien. Ik heb een echt winterse kaart gemaakt. Het is een 3D kaart geworden, ik blijf deze techniek toch heel leuk vinden. Voor deze kaart heb ik een Snoesjes knipvel gebruikt van Marianne Design. Het vel is er al even maar ik blijf ze schattig vinden deze plaatjes.
Snijd twee stroken irisblauw karton van 14,5x12,5cm en 14,5x 16,5cm en ril vouwen op 1,5cm en 3,5cm. Snijd van dessin papier een rechthoek van 14x12,5cm en van steenrood 14x12,3cm. Plak de beide delen op de irisblauwe stroken. Scheur een opening in de irisblauwe/steenrode kaart en scheur de linker rand af. Stans de kerstbomen uit olijfgroen karton en bewerk deze met witte stempel inkt en breng daarna nog wat sneeuw aan. Stans de kapel uit kiezel karton en steenrood karton. Knip de daken uit het steenrode karton en plak dit op de witte kapel. Plak irisblauw karton achter de openingen en breng wat sneeuw aan. Knip een sneeuwrand van kiezel karton en plak dit over het dessinpapier heen en plak daarna de kapel en de kerstboom er op.
Breng wat sneeuw aan boven de opening van het steenrode karton en plak de kerstboom op. Knip het plaatje uit en plak deze op de kaart en werk deze op in 3D. Plak de twee delen van de kaart aan elkaar.
Werk de kaart af met een dubbele strik van tule en satijnlint en plak er roosjes en hulsttakjes bij. Stans uit kiezelkarton de tekst Let It Snow en bewerk deze met Distress Ink chipped sapphire. Plak de tekst met een strikje van touw op de kaart. Maak de kaart compleet met een bedel met strikje van touw op de kapel.
Groetjes,
Astrid

6 opmerkingen:

Marianne zei

Hij is prachtig.
Liefs, Marianne

Els zei

Heel mooi deze kaart.
Groetjes, Els

Miranda Slagboom-de Groot zei

Hij is erg leuk.
Groetjes Miranda

Richtsje zei

Een prachtige kaart, en ja drie-d! Het is nog altijd mijn ding!

Groetjes Richtje

jolanda zei

mooie kaart

Hannie Stoel zei

Supermooi Astrid,

groetjes, Hannie