woensdag 17 oktober 2012

winnaars borduurchallenge

Hallo,
 dit hadden jullie nog van ons tegoed. Soms is het erg druk en zie je wat over het hoofd en dat is hierbij gebeurd.

We hebben erg weinig respons gekregen, jammer. We zouden graag weten waarom, wie hier wat over kan zeggen, a.u.b.vertel het ons.

Door de geringe deelname verloot ik twee stencils. Ik probeer het later nog een keer.

De winnaars zijn:

en 
HETTY

Dames, dank je voor de deelname en van harte proficiat.
Mail je gegevens naar: creatiesmetpapier@gmail.com

Jolanda van Noordesign bedankt voor het beschikbaar stellen van de mallen.

groet team CMP

7 opmerkingen:

Helen zei

Hoi Diny en team CMP, ik had de challenge wel op mijn to do lijstje staan. Maar ik heb niet meegedaan omdat ik geen papicolor papier heb; heb veel karton/papier om te borduren, misschien dat dat voor meerdere mensen een reden is; misschien is het ook een idee om een challenge bovenaan in de zijbalk te zetten, zodat mensen hem telkens zien als ze op jullie blog komen. Groetjes, Helen

Hetty zei

Wat leuk dat ik één van de gelukkigen ben. Ik moet zeggen dat ik bijna altijd papicolor gebruik, voor mij was het dus een thuisblijvertje.
Groetjes Hetty

Angela zei

Dames van harte gefeliciteerd met jullie winnende kaart....
Ik heb wel papicolor, maar ben geen borduurster. Vind bijna alles leuk; alleen borduren is niet écht mijn ding.... Wellicht dat dit één van de oorzaken is!?!?!
grt Angela

KarinsArtScrap zei

Van harte gefeliciteerd dames.

De reden dat ik niet mee doe met de challenge is dat ik dit papier niet gebruik.
Ik gebruik papier met linnen structuur.
En zoals helen al zei ik denk dat de meeste dit gebruiken opf ander papier.
En met deze challenge zou ik ook niet mee gedaan hebben omdat ik niet borduur.

groetjes karin

marina zei

ik ben net volger geworden toevallig kwam ik op de site van papicolor jullie blog tegen en ben gelijk gaan kijken. Ik vind papicolor papier wel hele mooie kleuren hebben maar het is vrij prijzig in vergelijking met andere merken en ik mis ook het formaat van 13,5x27 cm die gebruik ik ook nogal veel....maar ik hou dit blog zeker in de gaten en bij een volgende challenge hoop ik mee te kunnen doen.

Groetjes Marina

Bea zei

Ben erg blij 1 van de gelukkigen te zijn die een prijs gewonnen heeft. Ik gebruik regelmatig Papicolor Cardstock, vind het wel fijn om mee te freubelen. Borduren is ook 1 van mijn hobby's, voor afwisseling van de kaarten vind ik dit wel prettig....

groetjes Bea.

manon's kaartenhoekje zei

dames gefelciteerd met jullie prijs..

ik had het er al bij gezet dat ik dat niet ging redden vanwege de vakantie die ik had vandaar dat ik niet mee kon doen.. en ik had toch niet gewonnen kan niet tegen die mooie kaarten op...maar had met de eeste wel meegedaan geboorte kaart..


groetjes manon