zondag 14 oktober 2012

Roosjes met HobbyCrepe


Ben zo enthousiast oven mijn volgende kaart....
Ik heb nl. gewerkt met het HobbyCrepe in licht rose en lila.


Neem een strook sering kaartkarton  van 30/15 cm en ril het in de helft tot een kaart.Bestempel de achtergrond met een mooie swirl van Penny Black in Vintage Photo distress inkt.Blend de randen in deze tint bruin .
Stans de creatables , embos met de grote dot en blend in vintage photo, zo zie je de dotten overgaan in de bruine inkt tint voor een leuk effect, en mat deze verhoogd op je kaart.Het Don&Daisy afdrukje is weer gestempeld op het fijne stempelkarton...en ingekleurd met mijn distress markers. Het randje met stiksteekjes is handwerk en maakt het af....Met een naald prik je om de 0.5 cm een gaatje en daar gaat het katoene draadje doorheen als stiksteekje...werk het af met een plakbandje aan de achterzijde.Het is heel leuk om er roosjes van het HobbyCrepe te maken, je kan meerdere laagjes knippen en in 1 keer uitstanzen door je cuttlebug. Nu leg je de bloemblaadjes om en om de neer en doe er een pennetje door, zo blijft het mooi bij elkaar en bol nu de bloemblaadjes op tot een toefje....Wat je weer met dubbelzijdig tape bevestigd op je kaart. Net weer even anders en zo leuk om te doen .
Wens jullie weer veel inspiratie en graag tot de volgende keer,

Warme groetjes,
Anita.

4 opmerkingen:

manon's kaartenhoekje zei

wat een mooie kaart

groetjes manon

Hannie Stoel zei

Supermooi hoor Anita,
mooie kleuren,

groetjes, Hannue

anita01 zei

Heerlijk jullie reacties, dank je wel en er is er nog een in de maak met het heerlijke hobbycrepe dus hou ons blog in de gaten;o)

Warme groetjes,
Anita

Erica ♥ zei

Wat een mooie kaart, ik kijk er met
veel plezier naar.
En wat gaaf die bloemetjes met crepe,
dat geeft zeker inspiratie.

Grtjs Erica ☼