zaterdag 7 december 2019

Muisjes plagen

Hallo allemaal,

Kennen jullie dat rijmpje "meisjes plagen, zoentjes vragen"? Daar moest ik aan denken toen ik deze kaart aan het maken was. Maar in dit geval dus muisjes plagen. :)


De basis is een mal van Dutch Doobadoo. Deze heb ik eerst uit hagelwit cardsstock gesneden en daarna uit blaauw. Het blauwe cardstock heb ik om een sneeuweffect te geven met een embossingfolder door de snijmachine gehaald.
De muisjes heb ik uit kraft cardstock gestanst en daarna de kleding uit rood en hagelwit cardstock.
De oogjes zijn gemaakt met ravenzwart. De oren en het neusje met een mooie huidskleur.
Voor de onderkant heb ik 2 stukken hagelwit genomen en hierop de onderkant van de kerstbal getekend. De bovenkant heb ik gescheurd zodat je een wat "rommeliger sneeuw" effect krijgt.
Tot slot nog een klein tekststempeltje.

Gebruikte materialen
Cardstock original rood no. 301918
Cardstock original Blauw no. 301955
Cardstock original zalmroze no. 301925
Cardstock original ravenzwart no. 301901
Cardstock original Hagelwit no. 298930

Fijn dat je weer even kwam kijken. Ik zou het leuk vinden als je even de moeite zou willen nemen om een reactie achter te laten.


4 opmerkingen:

Dilek Kolat zei

Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke kerstbal is dat geworden Aartje, lekker vrolijk.
Lieve groetjes Miranda

Henriette Geurkink zei

Een hele leuk kerstbal, Aartje.

عبده العمراوى zei
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالطيف
شركة تنظيف بيارات بالقطيف
شركة تنظيف بيوت بالجبيل
شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف الفلل بالاحساء
شركة المثالية لتنظيف المنازل بالاحساء
شركة المثالية لتنظيف الشقق بالاحساء
شركة مكافحة العتة والنامس والوزغ بالقطيف
شركة مكافحة العتة والنامس والوزغ بالخفجى
شركة مكافحة العتة والنامس والوزغ بالخبر