zaterdag 6 augustus 2016

Herfst

Goede morgen Blogmaatjes,

Vandaag weer een kaartje van mijn kant.
We zitten nog midden in de "zomer" maar er zijn zulke leuke nieuwe herfst materialen uitgekomen dat ik heb gekozen om al vast een herfst kaartje te maken.
Met de schitterende herfstkleuren papicolor cardstock heb ik er samen met de mallen van Marianne Design deze kaart van gemaakt.
Het plaatje is van een knipvel 
klik op de foto voor een groter formaat.
Gebruikte materialen Papicolor Original
903 Anjer wit
910 Dottergeel 
935 Steenrood
938 Donker bruin
939 Nootbruin
Snij van anjerwit een strook van 15 x 30 cm en ril op 15 cm. Plak aan de voorkant donkerbruin van 14,5 x 14, 5 cm. Stans uit anjerwit van 10 x 10 cm een vierkant met een randje en snij het middengedeelte uit. Leg dit middengedeelte schuin op de voorkant van de kaart, teken af met potlood en snij dit uit. Plak rond de opening het randje. Snij van nootbruin een stukje van 14, 5 x 14, 5 en plak dit op de binnenkant tegen de opening. Stans de overige materialen uit Dottergeel, nootbruin en steenrood.Spons ze met inkt als ze nog in de mal zitten. Knip het plaatje en wat gekleurde nootjes uit het knipvel en stans de letters uit een stukje gekleurd designpapier. Plak alles op de kaart zoals op de foto en plak als laatste wat plakpareltjes op de hoek.
Hoop dat jullie hier weer ideetjes uit kunnen halen.
Bedankt voor het langskomen, groetjes en

2 opmerkingen:

Hetty zei

Schitterende herfstkaart heb je gemaakt Thea.
Zo'n mooie materialen....
Groetjes Hetty

Crea Ankie zei

Super mooi Thea!!