zaterdag 26 juli 2014

Voor de dierenvriend

Hallo allemaal deze keer heb ik een kaartje gemaakt met behulp van de spritzer van Tom Holtz en distress inkt zo kan je op een eenvoudige manier je eigen achtergrond maken. Het papicolor original karton is hier heel geschikt voor. Hieronder laat ik jullie zien hoe je zelf een achtergrond kan maken.


Gebruikte kleuren papicolor:


Werkwijze:

Voor het maken van de achtergrond heb ik onderstaande materialen gebruikt

Snij uit anjerwit een vierkant van 13 x 13 cm en plak het stencil erop.
Nu pak je de 1e kleur distress inkt in mijn geval was dat de worn lipstick en bevestig die als volgt in de spritzer


Zorg ervoor dat de punt goed tegen de spritzer aanzitNu kan je beginnen met sprayen knijp in de flacon en je ziet de inkt op het papier komen doe dit net zolang tot je tevreden bent. Daarna pak je de gathered twigs en doe je hetzelfde als met de worn lipstick. Als je tevreden bent  haal je het stencil van het papier. Nu neem je de antique linen en spray je dit over het vierkant wat je bewerkt heb zo krijg je ook het effect op het gedeelte waar het stencil heeft gezeten. 


Nu is de achtergrond klaar mat dit op het roze karton en vervolgens op een dubbele kaart van 14 x 14 cm van het kraft karton.

Stans nu het vierkant uit karft en mat het op het roze karton.
Snij een rechthoek van 6 x 7 cm uit kraft en bewerk dit ook met behulp van de spritzer en witte distress inkt als je het erop sprayt zie je het niet direct even laten drogen en je ziet het wit worden. Mat het kraft op het roze karton en verwerk daarop de poes. Plak het geheel volgens voorbeeld op de kaart en werk de kaart af met takjes en bloemen en een label.

Dit was mijn bijdrage voor deze keer ik hoop dat jullie het leuk vonden bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.

Groetjes Marina3 opmerkingen:

Anneke zei

Wat een lief kaartje. Wat leuk dat jij jouw stappen plan laat zien. Groetjes Anneke.

Liefs Ineke zei

Prachtig gedaan Marina.

Liefs Ineke

Petra-loves-paper zei

wat ontzettend leuk gedaan, bedankt voor je uitleg!