woensdag 8 januari 2014

Bloemen

Allereerst wil ik jullie allemaal nog een gelukkig en creatief 2014 wensen maar dat zal vast wel lukken denk ik met al het mooie papier van papicolor!
Nu dan het kaartje wat ik deze keer heb gemaakt het is weer een borduurkaart geworden en deze keer heb ik het prachtige kraft karton gebruikt wat ook heel geschikt is om op te borduren.
Gebruikte kleuren papicolor:

Original donkerbruin 38

Snij uit het kraft karton een vierkant van 13 x 13 cm prik hier het borduurpatroon(is van Jenine en staat in het hobbyjournaal jaarboek) en borduur het met bruin en gebroken wit garen en de kraaltjes en bewerk de randen met distress vintage photo. Snij uit anjerwit een vierkant van 13,5 x 13,5 cm en uit donkerbruin een kaart van 14 x 28 cm en vouw deze tot een kaart. Plak alles op de elkaar. Stans en embos uit het anjerwitte karton een cirkel met de craftable Cr1201. Plak deze cirkel op het donderbruine karton wat je iets groter uitknipt en plak dit op de kaart. Stempel op het kraft karton de  bloem (Tc0833) en kleur deze in met derwent potloden. Knip de vorm uit en plak het met foamblokjes op de witten cirkel. Werk de kaart verder af met tule en bloemetjes. 
Bedankt dat je bent komen kijken en tot de volgende keer!

Groetjes Marina

2 opmerkingen:

E zei

Wauw wat is hij mooi!!
Prachtige kleuren combinatie.

Groetjes Evelien

anncreatief zei

Dat is weer een heel mooi kaartje!
Liefs Anneke