woensdag 18 september 2013

Kerst

Het is mijn beurt weer om hier een kaartje te laten zien. Het is een kerstkaart geworden. Het plaatje komt van het vel Holly Time HHWS006. Dit is weer zo'n superhandig plaatje voor als je net als ik geen fan bent van het inkleuren van stempels.
Bij deze kaart heb ik het volgende Papicolor karton gebruikt:
Stans uit dessinpapier de Go-kreate XXL stans nummer 7 en neem de kleinste maat. Plak dit op kerstrood karton en knip/snijd deze iets groter uit. Stans de derde maat van de Go Kreate stans uit hagelwit karton. Beinkt de randen met Distress Ink weathered wood en plak de laagjes op elkaar. Stans de vierde maat van de Go kreate stans uit lavendel karton en vouw deze op het midden. Plak de twee delen op elkaar.
Knip het plaatje uit en plak deze op de kaart. Stans uit hagelwit karton de tekst met de MD collectable COL1338. Maak een strik van tule rijg een stukje satijnlint door de bedel en knoop dit om de strik en plak deze op de kaart. Met de lichtgewicht klei en de molds van Martha Stewart en Modge Pod heb ik de sterren, blaadjes en roosjes gemaakt en daarna gekleurd met Distress ink van glitters voorzien.
Hele fijne dag!
Groetjes,
Astrid

5 opmerkingen:

Margreet zei

wat een super mooi kerstkaartje
Groetjes Margreet

KarinsArtScrap zei

heel mooi en lief kaartje.

groetjes karin

evlin95 zei

superbe, très joli modèle bravo

Selma Teunissen zei

Wat mooi! Ook de klei elementjes zijn leuk!

manon's kaartenhoekje zei

super kaart astrid